Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt vormt uitzondering: 'Als de ware erfgenaam van Chiellini'

Laatste update:

"Als de ware erfgenaam van Giorgio Chiellini kwam hij naar de kant met een hoofdblessure. Het probleem is dat Juventus een tegendoelpunt moest incasseren tijdens dat moment. Zijn optreden was zeker voldoende, ondanks dat de snelheid van Mousa Dembélé vooraf zorgen baarde", schrijft Eurosport, dat een 6 toekent aan De Ligt. Calciomercato sluit zich aan bij die beoordeling, maar is tegelijkertijd harder voor de rest van de defensie met een 5,5 voor Danilo en een 4,5 voor Leonardo Bonucci en Alex Sandro.

"Het is geen toeval dat het doelpunt viel op het moment dat De Ligt niet op het veld stond", schrijft Calciomercato. Ook van Goal en Tuttomercatoweb krijgt de Nederlandse verdediger een 6, terwijl de rest van de verdediging geen voldoende scoort. De Corriere della Sera is kritischer over het optreden van De Ligt en deelt een 5,5 uit. "Voordat hij een tulband à la Chiellini kreeg, deed hij het behoorlijk goed."

JuventusNews24 en TuttoJuve beoordelen De Ligt allebei met een 6. "Een goede test voor de Nederlandse verdediger, die Dembélé zonder al teveel problemen onder controle had", schrijft het laatstgenoemde medium. Angelo Di Livio, oud-international van Italië, deelt namens JuveNews cijfers uit en noemt De Ligt met een 5,5 'veel beter dan Bonucci'. Tuttosport haalt De Ligt samen met Cristiano Ronaldo aan als een van de lichtpuntjes, maar zag dat het duo de slechte optredens van onder meer Miralem Pjanic, Rodrigo Bentancur, Adrien Rabiot, Juan Cuadrado en Leonardo Bonucci niet kon compenseren.

Bereikt Juventus nog de kwartfinale van de Champions League?

Meer nieuws

Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
4
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
12
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties