Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt: 'We gaven die goal te makkelijk weg, dat was het grootste probleem'

Laatste update:

"De 3-2 (van Kingsley Coman, red.) geven we te makkelijk weg en dat was het grootste probleem. Het liefst wordt je eerste, maar we hebben nul wedstrijden verloren. Ook tegen een ploeg als Bayern hebben we geweldig gespeeld", reageerde de aanvoerder na afloop van het duel voor de camera's van Veronica. "Ik denk dat we trots mogen zijn, maar op dit moment overheerst de teleurstelling."

Ajax kwam dankzij een doelpunt van Robert Lewadowski al vroeg op achterstand, maar knokte zich daarna via Dusan Tadic weer op gelijke hoogte. Een rode kaart voor Maximilian Wöber leek vervolgens de nekslag te betekenen voor de Amsterdamse ambities, voordat Thomas Müller na een charge op Nicolás Tagliafico ook direct rood kreeg.

In de laatste tien minuten van het duel vielen vervolgens twee doelpunten in beide doelen en De Ligt denkt dat de toeschouwers genoten hebben van het spektakelstuk: "Iedereen heeft zitten smullen. Het was een lastige wedstrijd, maar ook nu hebben ons heel goed gepresenteerd. We hebben laten zien dat we het Bayern lastig kunnen maken. We hebben met volle passie gespeeld en dat we terugkomen tot 2-1 is grote klasse, maar het is zonde dat je het weggeeft."

-
Vind jij dat Ajax meer verdiende?

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
61
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
18
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties