Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt: 'Wij Nederlanders doen soms net alsof Tottenham een B-ploeg is'

Laatste update:

De treffer van Donny van de Beek in het eerste bedrijf betekent dat Ajax zichzelf een goede uitgangspositie voor het weerzien in Amsterdam heeft verschaft. "Die bal op de paal van David Neres was jammer", wees hij op de grote kans in de 77e minuut. "Dan had je er nog lekkerder ingezeten. Wij Nederlanders doen soms net alsof Tottenham een of andere B-ploeg is waar we wel even overheen lopen. Wij weten wel beter."

"Als je dat tempo ziet en wat voor spelers ze hebben. We waren op en top scherp, waardoor we toch wonnen." De selectie wilde dan ook niets van een favorietenrol weten. "We hebben ons daarvoor afgesloten. Maar het is misschien toch lekker om als underdog de wedstrijd in te gaan. Zo hebben we tegen Bayern München, Real Madrid en Juventus gespeeld. Dan zag je dat we onze beste wedstrijden speelden."

"Tottenham is gewoon een goede ploeg en dus moet je strijden. Zij spelen vooral de lange bal op Fernando Llorente", analyseerde de verdediger de ontmoeting. "De eerste helft speelden we vooral in het begin erg goed." Na de onderbreking werd op het scherpst van de snede gespeeld. "Een vechtpartij. We bleven echter maar tikken de hele wedstrijd. Maar dat kun je niet negentig minuten volhouden. Na een tijdje begonnen zij met de lange bal, toen kregen we het moeilijker. Maar we staan hier wel met de winst."

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Duitsland: 17 namen bekend, welke 9 voegt Nagelsmann nog toe?
6
'Bergwijn staat open voor transfer; vertrek van nog 2 spelers bij Ajax verwacht'
35
Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
9
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
9
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
37
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties