Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt wijst twee beste ploeggenoten aan en spreekt over 'verzinselen'

Laatste update:

"Natuurlijk ben ik gelukkig bij Juventus", antwoordt De Ligt op een vraag hoe hij zich momenteel voelt bij de Italiaanse grootmacht. "Ik ben heel gelukkig bij Juventus. Dat realiseerde ik me in de afgelopen periode, toen er niet gevoetbald werd. Iemand heeft gewoon dingen over mij verzonnen. Ik train hier iedere dag met waanzinnig goede spelers en ik heb het gevoel dat ik me iedere dag kan verbeteren. Dat zorgt ervoor dat ik me op mijn plek voel bij Juventus."

Transferadvies Van de Beek van oud-leermeester bij Ajax: 'Daar moet hij stappen maken'

De Ligt werd vorige zomer door Juventus overgenomen van Ajax. "Ik was daar heel blij mee, dit is een van de grootste clubs ter wereld. Het eerste verschil dat me opviel, was de internationale dimensie bij de club. Er was ook een heel warm welkom van mijn ploeggenoten, dit is een exceptionele groep. Ze zijn heel aardig en behulpzaam geweest, niemand wordt buitengesloten. Ze hebben me direct onderdeel van de familie laten voelen."

Er wordt vervolgens gevraagd naar wie De Ligt als sterkste ploeggenoot beschouwt. "Het niveau in het team ligt heel erg hoog, eerlijk gezegd. Natuurlijk heb je Ronaldo, maar ik noem hem niet, omdat iedereen weet wat hij kan. Hij is de beste speler van zijn generatie en een groot voorbeeld voor jonge spelers. Ik probeer me te verbeteren door naar hem te kijken, want hij traint met een waanzinnige intensiteit. Er zijn twee anderen die in me opkomen. De ene is Paulo Dybala, die een geweldige techniek heeft. De ander, en dat klinkt misschien raar, is Rodrigo Bentancur, die geweldige technische kwaliteiten heeft. Ik denk dat hij onderschat wordt, maar hij is een geweldige speler met een geweldige toekomst voor zich."

"En Maurizio Sarri? Een tacticus die op ieder detail let en een extreem precies idee over voetbal heeft", zegt De Ligt over zijn trainer. "Hij wil graag opbouwen van achteruit en een beetje het technische voetbal spelen dat ik al gewend was vanuit Ajax. Je kan zeggen dat hij heel erg Nederlands is, ook al is de Italiaanse geest sterk aanwezig."

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
9
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
23
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
30
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties