Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt wil Ajax alleen verlaten na winnen van prijs: 'Dit seizoen niet anders'

Laatste update:

"Ik denk dat je als Ajax altijd voor de prijzen moet spelen, dat ambieer je als speler", vertelt De Ligt. "Zolang ik bij Ajax speel, wil ik prijzen winnen. Dat is dit seizoen niet anders." De verdediger weet dat zijn naam aan andere clubs wordt gelinkt. "Ja, dat gebeurt gewoon. Je krijgt weleens wat mee en je hoort weleens wat. Ik probeer mezelf te focussen op het voetbal en hoe ik beter kan worden. Dat lukt bij Ajax nu wel aardig."

De Ligt denkt dat Ajax goed genoeg is om de groepsfase van de Champions League te bereiken. "We moeten ons niet overschatten, maar we zijn wel in staat om de Champions League te halen. Dat hebben we tegen Sturm Graz laten zien, al wordt elke voorronde wel moeilijker." Ajax speelt in de derde voorronde tegen Standard Luik en wacht, bij winst, een confrontatie met Dynamo Kiev of Slavia Praag.

De Ligt prijst de mix van ervaring in talent in de spelersgroep van Ajax. "Laten we hopen dat het samenkomt en we grote prestaties kunnen leveren. Het zal moeilijk worden tegen Standard Luik. Misschien kunnen we meer informatie vergaren omdat zij uit België komen. We zullen goed voorbereid moeten zijn. Of het een voordeel is dat we eerst uit spelen? Dat weet ik niet. Als je eerst thuis een goede uitgangspositie kunt neerzetten, is dat ook wel prettig."

Ajax heeft in ieder geval wel de zekerheid van deelname aan de groepsfase van de Europa League. "Dat is wel fijn om te weten. Als jonge speler is het fijn om veel wedstrijden te spelen, helemaal op internationaal niveau. Maar de focus ligt nu op het bereiken van de Champions League."

Denk jij dat Matthijs de Ligt zijn laatste seizoen bij Ajax ingaat?

Meer nieuws

LaLiga-president Javier Tebas bevestigt komst Kylian Mbappé naar Real Madrid
14
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
19
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Arsenal-fans falen hopeloos in poging Manchester City-spelers wakker te houden
7
VZ Kort: UEFA voert rigoureuze regel in om massaal geklaag tegen te gaan
77
Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties