Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt zet record neer: 'Ik denk dat ik me prima staande heb gehouden'

Laatste update:

"Ik denk dat ik me prima staande heb gehouden. Dat is mooi, maar ik besef het nog niet helemaal", aldus De Ligt. "Het record? Ik las het overal. Het is een mooie statistiek en het gebeurt ook niet zomaar, maar omdat we de finale verloren hebben hecht ik er niet zoveel waarde aan. Een finale wil je winnen."

De Ligt voegde er bij FOX Sports aan toe dat hij wel genoot van de sfeer in het stadion: "Het voelde alsof wij een thuiswedstrijd speelden. De supporters waren echt geweldig." De fans konden Ajax niet naar een overwinning schreeuwen, maar na afloop overheerste ook de trots. Niet alleen bij de supporters, maar ook bij De Ligt.

"Voor ons was het zeker een leerzame ervaring, maar daar heb je nu niks aan. Ja, we hebben een zilveren medaille, maar dat zegt met nu even helemaal niks. Misschien dat over een paar weken het besef komt wat we hebben neergezet, want we hebben Ajax toch weer Europees op de kaart gezet", aldus de enkelvoudig international van het Nederlands elftal.

-
Was Matthijs de Ligt in de finale de beste Ajacied op het veld?

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
23
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
427

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties