Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt ziet 'grootste concurrent' bij afwezigheid nieuwe dreun krijgen

Laatste update:

Dat Juventus vanavond zonder De Ligt zou aantreden tegen Lokomotiv Moskou, was dinsdag al bevestigd door trainer Maurizio Sarri. De verdediger van het Nederlands elftal hield lichte enkelklachten over aan de competitiewedstrijd van afgelopen weekend tegen Torino (0-1) en is uit voorzorg achtergebleven in Italië, zo liet Sarri doorschemeren op een persconferentie. De Ligt was tegen Torino nog zeer belangrijk voor Juventus, door het enige doelpunt van het duel voor zijn rekening te nemen.

De verwachting in Italië was dat De Ligts positie centraal achterin zou worden overgenomen door Demiral, maar Sarri geeft de voorkeur aan Rugani. Laatstgenoemde speelde precies een week geleden ook al in de competitiewedstrijd tegen Genoa (2-1 overwinning), toen De Ligt rust kreeg. Aan het begin van dit seizoen leek Demiral de grootste concurrent van De Ligt, maar de Turk lijkt inmiddels in de pikorde voorbij gestreefd door Rugani, die vanavond naast Leonardo Bonucci staat.

Juventus kan vanavond in de RZD Arena kwalificatie voor de knock-outfase veiligstellen. De Italiaanse grootmacht won twee weken geleden op eigen veld met 2-1 van Lokomotiv Moskou en staat er na drie duels met zeven punten uitstekend voor in Groep D. Lokomotiv Moskou vergaarde tot dusver drie punten en moet later vanavond (vanaf 21.00 uur) hopen op een resultaat van het nog puntloze Bayer Leverkusen tegen Atlético Madrid, dat net als Juventus op zeven punten staat.

Opstelling Lokomotiv Moskou: Guilherme; Rybus, Höwedes, Corluka, Ignatyev; Krychowiak, Barinov, Zhemaletdinov; João Mário; Eder, Miranchuk

Opstelling Juventus: Szczesny; Danilo, Rugani, Bonucci, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Rabiot; Ramsey; Higuaín, Ronaldo

Begrijp jij dat Daniele Rugani nu de voorkeur krijgt boven Merih Demiral?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
1
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
9
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties