Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De Ligue 1 verdient meer aandacht, het is een heel zware competitie'

Laatste update:

"In Engeland is het vaak een show op het veld, terwijl in Duitsland het publiek een grote rol speelt. In Italië is het tactiek en in Spanje is het techniek. Ik dat dat 'fysiek' het woord is dat de Ligue 1 het best omschrijft", zo schrijft Verratti in zijn column bij Goal.

Meer: PSG denkt zeer waardevolle troef in handen te hebben om Yamal in te lijven

"De Serie A, vierde op de UEFA-ranking, heeft de laatste jaren wat problemen gehad. Internazionale en AC Milan zitten in een lastige fase, terwijl AS Roma en Napoli teleurstellende resultaten in de Champions League hadden. Misschien dat Frankrijk binnenkort boven Italië staat in de ranking. De kracht van de Ligue 1 is ook te zien in de Champions League. AS Monaco staat eerste in hun groep, Olympique Lyon kan nog verder en zij staan slechts vierde in de competitie. Ik heb hun wedstrijd tegen Juventus gezien en ze waren gelijkwaardig."

"In Frankrijk is het vooral lastig voetballen tegen laaggeklasseerde teams, omdat zij vaak compact staan en dat maakt het moeilijk. In andere competities is dat anders. In Spanje bijvoorbeeld. Daar krijgen Real Madrid en Barcelona tegenstanders die vergeten tegen wie ze spelen en zelf willen voetballen. Zij zijn meer gewend aan ruimte op het veld. Dat is de reden dat Real en Barça makkelijk vijf of zes goals maken in een wedstrijd. Ik weet niet of ze dat in Frankrijk ook zo makkelijk lukt, zeker in uitwedstrijden."

Volgens Verratti lukt het de Franse clubs steeds beter om de talenten te behouden. De stadions zijn van topkwaliteit en er trekken veel mensen naar de wedstrijden. Bij clubs als Paris Saint-Germain, Olympique Marseille en Lille zitten rijke investeerders. "En vergeet ook de spelers in de competitie niet. Er loopt enorm veel kwaliteit rond. De volgende stap voor de Ligue 1 is om dit soort spelers te behouden en ik denk dat steeds meer clubs daarin slagen. Dan kan iedereen écht zien dat deze competitie meer aandacht verdient."

Zie jij de Serie A als topcompetitie?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties