Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Tottenham Hotspur troeft onder meer Chelsea af en telt ruim 50 miljoen neer voor toptalent van Leeds United

Laatste update:

Gray leek dit weekend nog hard op weg naar Brentford. Leeds had zelfs al toestemming gegeven om een medische keuring te ondergaan bij de ploeg van Thomas Frank, maar kwam er volgens Romano uiteindelijk toch niet uit met de Londenaren. Daardoor lag de race om de handtekening van de Engelsman plots weer volledig open.

Zondag meldde Tottenham zich voor Gray, die zijn zinnen direct zette op een overstap naar het Tottenham Hotspur Stadium. Maandagmiddag bereikten alle betrokken partijen een akkoord, waardoor niets een overgang nog in de weg staat. The Spurs troeven onder meer Chelsea af. De stadgenoot had Gray ook op de korrel.

Gray, die sinds de Onder 19 actief was bij Leeds, kende vorig seizoen zijn absolute doorbraak bij the Whites. De centrale middenvelder kwam 52 keer in actie voor de club en deed ook negentig minuten mee in de verloren play-off-wedstrijd om promotie op Wembley tegen Southampton.

De Engelsman werd door manager Daniel Farke regelmatig als rechtsback geposteerd, maar is van nature een centrale middenvelder. Gray werd dankzij zijn overtuigende prestaties in het shirt van Leeds beloond met de prijs voor Jonge Speler van het Jaar 2023/24 in de Championship.

Gray is de zoon van voormalig spits Andy Gray, die onder meer uitkwam voor Nottingham Forest, Burnley en ook Leeds. Archie Gray zat drie maanden voor hij zijn zestiende verjaardag vierde al in de wedstrijdselectie van Leeds, toen de club het in december 2021 opnam tegen Arsenal.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Tickets voor de Premier League en Championship vanaf 38 euro. Bestel ze hier!
0
Roemeense supporter probeert Vandaag Inside-verslaggever Tom Staal aan te vallen
10
Deze 20 Eredivisie-spelers zijn deze zomer transfervrij op te halen
3
Supporters Bayern München starten petitie tegen verkoop van Matthijs de Ligt
32
VZ Kort: Peter Bosz wint Rinus Michels Award voor beste trainer Eredivisie
77
Priske biedt op eerste persconferentie meteen excuses aan aan Feyenoord-fans
38

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties