Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

NOS wint strijd om voetbalrechten en sluit deal met UEFA voor duels op EURO 2028

Laatste update:

De NOS zendt hiernaast de komende vier jaar ook alle wedstrijden van Oranje uit, inclusief de duels in de Nations League. In dat toernooi stuit Nederland op 7 september op Bosnië en Herzegovina (Eindhoven). Drie dagen later volgt de ontmoeting met EK-organisator Duitsland in Amsterdam.

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NOS Sport, is enorm trots op de nieuwe deal voor de komende jaren. "Grote sportevenementen zoals het EK voetbal brengen mensen samen", zo valt te lezen op de website van de NOS.

"Samen voetbal kijken en erover praten is iets waar jong en oud van genieten; het verbindt en versterkt de band tussen generaties. Dat is een belangrijk doel van de publieke omroep", aldus Hoekman.

Alle EK's en WK's waar Nederland aan deelnam, zijn door de NOS uitgezonden. De meeste duels van het Nederlands elftal op een groot toernooi trekken een miljoenenpubliek, zeker als Oranje ver komt.

De halve finale tussen Nederland en Argentinië op het WK van 2014 in Brazilië is nog steeds het meest bekeken televisieprogramma aller tijden. Destijds zagen maar liefst 9,1 miljoen mensen Nederland stranden in de halve finale na strafschoppen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoord en Brighton mondeling akkoord over Wieffer: transfersom lijkt bekend
26
Verweij waarschuwt: 'Dan komt het voortbestaan van Ajax in gevaar'
13
Basisspeler Duitsland verschijnt plotseling met felroze coupe op de training
17
Feyenoord geeft toestemming en staat aan vooravond van een historische transfer
101
Transfers Keuken Kampioen Divisie 2024/25: FC Emmen zwaait Piotr Parzyszek uit
5
Man United komt met langverwachte mededeling over Ten Hag: 'Here to stay'
35

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties