Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bondsarts Goedhart laat Nederland opgelucht ademhalen: De Jong haalt het EK

Laatste update:

De sterspeler van het Nederlands elftal raakte afgelopen zondag in el Clásico (3-2 nederlaag) voor de derde keer dit seizoen geblesseerd aan zijn enkel na een duel met Federico Valverde.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Voetbalminnend Nederland hield de adem in toen De Jong met een brancard van het veld werd gedragen. Later werden op social media foto's gedeeld van de dubbelklappende enkel van de creatieveling en was de schrik logischerwijs groot.

FC Barcelona communiceerde een dag later dat hij dit seizoen niet meer in actie gaat komen voor los Azulgrana, maar dat het EK voor hem nog niet op de tocht stond. Dat bevestigt ook KNVB-arts Goedhart bij VI-journalist Simon Zwartkruis.

"Vooralsnog hebben we geen reden om aan te nemen dat hij het EK niet gaat halen", liet de arts optekenen. Eerder was bondscoach Ronald Koeman ook al voorzichtig optimistisch over de EK-kansen van De Jong en Memphis Depay. Laatstgenoemde zit sinds begin april in de lappenmand.

Spaanse media speculeerden eerder dat de hersteltijd van De Jong zo'n vijf à zes weken gaat bedragen. Op 16 juni speelt Nederland zijn eerste groepswedstrijd van het eindtoernooi tegen Polen. Vijf dagen later staat de topper tegen Frankrijk op het speelschema en de groep wordt afgesloten met de interland tegen Oostenrijk.

Tot dusver heeft de 26-jarige middenvelder 54 interlands op zijn naam staan. Op 6 september 2018 ontving hij zijn haasje nadat hij zijn debuut maakte tegen Peru. De Jong scoorde in die 54 wedstrijden tweemaal.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
45
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties