Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De meest waarschijnlijke tegenstander voor Ajax volgens de rekenmodellen

Laatste update:

Villarreal voegde zich donderdagavond als allerlaatst bij de laatste zestien van de Champions League door te winnen bij Atalanta (2-3). Het model van Martínez toont in dat geval aan dat Ajax de grootste kans heeft om Chelsea te treffen: 21,38 procent. De kans dat Chelsea voor Real Madrid (32,32 procent), Bayern München (21,38 procent) en Lille OSC (24,93 procent) uit de koker komt, is echter ook aanzienlijk. Chelsea kan in de achtste finale geen Engelse tegenstander treffen, waardoor Manchester City, Liverpool en Manchester United als mogelijke tegenstanders afvallen. Bovendien kan Juventus voor Chelsea niet uit de koker komen, daar beide ploegen in de groepsfase reeds tegenover elkaar stonden.

De kansen voor Ajax tijdens de loting zijn redelijk gespreid, daar voor de Amsterdammers alleen een ontmoeting met Sporting Portugal niet mogelijk is. Voor Real Madrid vallen naast Internazionale ook Atlético Madrid en Villarreal af als mogelijke opponenten, terwijl Lille OSC Paris Saint-Germain en Red Bull Salzburg ontloopt en Juventus niet tegen Internazionale en Chelsea kan loten. De minst waarschijnlijke tegenstander die voor Ajax uit de koker kan komen, is Benfica met een kans van 11,36 procent.

Achter de Portugese grootmacht volgen Red Bull Salzburg (11,59 procent), Paris Saint-Germain (13,57 procent), Atlético Madrid (14,03 procent), Internazionale (14,03 procent) en Villarreal (14,03 procent). Mocht Atalanta zich donderdagavond ten koste van Villarreal plaatsen, blijft Ajax met 22,76 procent de grootste kans hebben om Chelsea te treffen. De loting voor de achtste finale van de Champions League vindt komende maandag om 12.00 uur plaats in het Zwitserse Nyon.

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
6
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
6
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
11
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties