Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De meeste voetballers knikken ja en amen, maar zo ben ik niet'

Laatste update:

Seuntjens ziet zichzelf als een atypische voetbalprof. "De meeste voetballers knikken ja en amen, stemmen overal mee in, maar zo ben ik niet", zegt de geboren Bredanaar, die bij VVV in onmin raakte met trainer Maurice Steijn over zijn reserverol. "Ik geef gewoon mijn mening als ik het ergens niet mee eens ben. Dan word je al snel een probleemkind of lastpak genoemd. Maar dat is onzin. Bij alle clubs waar ik heb gespeeld, ben ik geliefd bij de fans."

Seuntjens komt uit Breda en heeft nooit onder stoelen of banken geschoven graag voor NAC Breda uit te willen komen. Na zijn vertrek bij VVV was er enige tijd sprake van een overgang naar de degradant uit de Eredivisie. "Maar in het gesprek met Tom van den Abbeele (technisch directeur van NAC, red.) kreeg ik te horen dat ze geen plek voor mij hadden. Jammer, maar dan houdt het snel op", vertelt de centrumspits annex aanvallende middenvelder.

Met het gedegradeerde De Graafschap heeft Seuntjens komend seizoen een duidelijke missie. "De club terugbrengen naar de Eredivisie. Op welke manier dan ook. Dat doel moeten we vanaf dag één uitspreken", vindt de aanvaller, die voor twee jaar heeft getekend in Doetinchem. "Hoe eerder onze missie bekend is, hoe sneller iedereen de bijbehorende druk en spanning kan accepteren. We moeten lef tonen, uitstralen dat we willen promoveren. Er is geen ruimte voor twijfel."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties