Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De meesten vonden dat Lozano het been van Serrarens opzocht'

Laatste update:

Scheidsrechter Allard Lindhout legde de bal op de stip na een overtreding van Serrarens op Lozano. "Het ging snel, ik zag het niet goed en ga het zo even terugkijken. Het is balen. Ik heb het zelf niet gezien, maar de meesten vonden dat Lozano het been van Serrarens opzocht", zegt Burgzorg, die in het Philips Stadion de openingstreffer voor zijn rekening nam. De twintigjarige aanvaller stelt dat de Superboeren gemotiveerd werden door het feit dat PSV er geen misverstand over liet bestaan dat er in het treffen aan het doelsaldo gewerkt moest worden.

"Het motiveert ons, we hebben in de kleedkamer met elkaar gesproken en dat was terug te zien in het veld. PSV heeft heel veel kwaliteiten, met Luuk de Jong bijvoorbeeld een sterke spits", stelt de aanvaller. PSV liet na om aan het doelsaldo te werken, zo beaamt Denzel Dumfries. De vleugelverdediger zegt in gesprek met het Eindhovens Dagblad het erg moeizaam ging in de beginfase.

"We moeten duels pakken, tweede ballen winnen. Het zijn kleine details waardoor je niet lekker in de wedstrijd komt. Daarin moeten we kritisch naar elkaar zijn, we lopen achter de feiten aan terwijl we de wedstrijd onder controle moeten hebben", stelt Dumfries, die stelt dat het 'zonde' is dat PSV de nodige kansen liet liggen. "Maar het is goed dat we tot die kansen komen en dat moet houvast zijn voor het team."

-
Vond jij de strafschop terecht?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
34
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
33
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties