Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De mensen die Ziyech uitfluiten zijn de mensen die niets weten over voetbal'

Laatste update:

"Ze moeten dat juist niet doen bij hem", benadrukt Boukhari in gesprek met Ajax Showtime. De voormalig middenvelder, die tussen 2002 en 2006 tot 69 competitieduels voor Ajax kwam, vindt Ziyech een 'heel belangrijke speler' voor Ajax. "Een keer een mindere wedstrijd spelen, dat kan. Maar hem zo uitfluiten… Ze hebben het wel vaker gedaan bij Ajax. Er zijn al genoeg mensen voor hem geweest die het hebben meegemaakt. Ik heb het zelf ook meegemaakt, gelukkig was dat maar één keer."

"De mensen die hem uitfluiten zijn vaak de mensen die niets weten over voetbal. Supporters die een beetje verstand hebben van voetbal en een clubhart hebben, doen dat niet. Je hebt er ook niets aan", vervolgt Boukhari. Als voorbeeld noemt hij Lionel Messi: die wordt volgens Boukhari niet uitgefloten als hij een keer balverlies lijdt, omdat mensen weten dat er risico's aan zijn spel verbonden zijn. "Het is precies hetzelfde. Ik wil Messi natuurlijk niet met Ziyech vergelijken, maar zulke jongens met speciale kwaliteiten moet je koesteren."

-
Ben je het eens met Nourdin Boukhari?

Meer nieuws

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
0
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties