Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De mooiste gele kaart in mijn hele carrière, deze was voor Nouri'

Laatste update:

"Er is veel gezegd en geschreven over mijn gele kaart. Het enige wat ik hierover wil zeggen is dat ik dit heb gedaan voor Nouri en iedereen die dicht bij hem staat. Ik wist wat de consequenties waren en zal mijn gele kaart accepteren, of hij nou wordt geschrapt of niet", laat El Ghazi weten via Twitter.

De ex-Ajacied is blij dat hij zijn steun heeft kunnen betuigen aan Nouri, die ernstige en blijvende hersenschade heeft opgelopen. Het gebaar van El Ghazi kan op veel waardering rekenen, ook van zijn werkgever. Lille kwam dinsdag dan ook met een statement: "Een sterk en oprecht gebaar waar Lille volledig achter staat. Daarom vraagt de club, bij hoge uitzondering, aan de tuchtcommissie van de LFP om de gele kaart voor de speler in te trekken."

De Franse voetbalbond heeft nog niet gereageerd op het verzoek van de club, maar El Ghazi is blij dat de club hem steunt. De buitenspeler heeft jarenlang met Nouri bij Ajax gevoetbald en stelde eerder een bijzondere band te hebben met de Ajacied. "Mijn gebaar was duidelijk", vervolgt El Ghazi op Twitter. "Uiteindelijk is dit de mooiste gele kaart in mijn hele voetbalcarrière."

Vind jij dat de gele kaart voor Anwar El Ghazi kwijtgescholden moet worden?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
7
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
139

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties