Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos adviseert Ajax: 'Verdubbel zijn salaris, je moet hem houden'

Laatste update:

"Ik neem mijn petje af voor Ziyech. Wat hij vandaag gedaan heeft, is niet normaal", zei de lyrische tafelgast over de gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht (4-1). "Het was echt nodig, want Riechedly Bazoer was aan het bikkelen en maakte gemene overtredingen. In de 31ste minuut gaf Ziyech ook even zijn visitekaartje af en pakte hij Bazoer bij de zijlijn aan. Daarna kwam hij met zo'n mooie pass op Klaas-Jan Huntelaar. Ik zou hem een dubbel salaris geven. Je moet hem absoluut houden."

Wim Kieft denkt dat Ziyech wel oren zal hebben naar een transfer. De Marokkaans international heeft weliswaar nog een contract tot medio 2021, maar volgens de oud-spits zijn de buitenlandse competities voor hem aantrekkelijker dan de Eredivisie. "Er ligt elders natuurlijk altijd een uitdaging. Hoe je het ook wendt of keert: dit elftal heeft het geweldig gedaan en het is niet waarschijnlijk dat ze dit volgend jaar weer doen, omdat het gros van de spelersgroep gaat vertrekken."

"Het is maar net of je AS Roma en Tottenham Hotspur tot de top rekent", reageerde De Mos. "Ik niet, dan zou ik bij Ajax blijven. Als het Real Madrid, Barcelona of Manchester City zou zijn... Maar die komen niet." Kieft: "Die competities zijn wel veel interessanter dan de Eredivisie en ik denk dat die spelers ook zo denken." Ziyech, dit seizoen goed voor 16 doelpunten en 12 assists in 28 competitieduels, kreeg in september 2018 overigens al een verbeterd contract: de duur werd niet verlengd, maar hij ging wel aanzienlijk meer verdienen.

-
Denk je dat Hakim Ziyech bij Ajax blijft?

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
0
Derksen gaat er vol in: 'Ajax haalt weer een snotaap die niet geremd wordt'
15
Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
21
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
24
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties