Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos adviseert Feyenoord: 'Dan krijgen Schuurs en Blind het moeilijk'

Laatste update:

PSV verzuimde zondag de koppositie over te nemen van Ajax, toen de ploeg een 0-2 voorsprong uit handen gaf en een punt overhield aan het duel met de Amsterdammers (2-2). Desondanks denkt De Mos dat het niet lang zal duren voordat de Eredivisie een nieuwe lijstaanvoerder kent. "Als PSV doet wat het moet doen, zitten we hier volgende week met een nieuwe koploper", aldus de oud-trainer in gesprek met Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. "Ik zie Dick in staat om een punt te halen in de ArenA, waar hij met twee spitsen kan gaan spelen. Met Pratto en Jörgenson voorop gaan Blind en Schuurs het heel moeilijk krijgen."

De voormalig trainer van onder meer Ajax en PSV zag een boeiende topper, maar kon weinig begrip opbrengen voor het wisselbeleid van Roger Schmidt. "Ik had de wissels eerder verwacht en andere wissels", doelt de analist op het inbrengen van Noni Madueke. De buitenspeler werd door de Duitse oefenmeester tien minuten voor tijd binnen de lijnen gebracht voor Eran Zahavi, die met twee doelpunten zijn stempel op de wedstrijd drukte. "Weer een beetje dat defensief ingestelde. Niet willen verliezen, waar zoveel kritiek op was bij Cocu. Dat zag ik ook bij Schmidt weer. Niet het lef om Madueke eerder te brengen", aldus De Mos.

PSV ging na ruim twintig minuten spelen comfortabel aan de leiding, maar moest toezien hoe Ajax vervolgens de touwtjes in handen nam en de Eindhovense defensie onder druk zette. "Dat lijkt met conditie te maken te hebben, maar de mentale weerbaarheid ging omhoog bij Ajax", meent De Mos. "De duelkracht en het afjagen van de tegenstander werd verdubbeld. Dan lijkt het dat je geklopt wordt op conditie, maar dan zie je dat PSV een stapje tekortkomt als het gaat om intensiteit. Het verschil tussen Europa League en Champions League, dat neemt Ajax toch wel mee. Dan weet je ook gelijk dat Ajax wedstrijden vaak op zeventig procent speelt."

-
Wat verwacht jij van Ajax - Feyenoord?

Meer nieuws

'Arbiter Marciniak wordt van openingsduel EK gehaald na enorme blunder in CL'
5
Bosz gaat tijdens persconferentie PSV in op beschuldigend statement van Noa Lang
4
PSV moet door keuze Utrecht vermoedelijk diep in de buidel tasten voor Flamingo
6
Manchester City verzekert zich van komst Amerikaans wonderkind (14) in 2027
10
Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
10
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties