Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos: 'Ajax is honderd procent de favoriet tegen Manchester United'

Laatste update:

Volgens De Mos kan Ajax profiteren van het verdedigende spel van Manchester United. "Ajax kan dan met hoge pressing spelen. Bij United zijn veel spelers niet wendbaar en de ploeg is kwetsbaar tussen de linies", stelt de voormalig Ajax-trainer in gesprek met Voetbal Inside. "Marouane Fellaini, een lange speler, Chris Smalling die samen gaat spelen met Daley Blind, ook niet het allerbeste centrum. En de zijkanten zijn met Matteo Darmian en Antonio Valencia als backs ook niet best."

"Daar gaat Ajax zijn voordeel uithalen", voorspelt De Mos alvast. Tegelijkertijd waarschuwt de clubloze trainer voor de counter van Manchester United. "Met Marcus Rashford en tussen de linies Henrikh Mkhitaryan. Maar ik denk dat Ajax veel balbezit heeft, veel kansen gaat creëren en dat maakt voor mij Ajax honderd procent de favoriet."

-
Ben je het eens met de analyse van Aad de Mos?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
10
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
11
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties