Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos bespreekt transfersom Joey Veerman: 'Tussen de twee en vijf miljoen'

Laatste update:

Het contract van Veerman loopt door tot aan de zomer van 2024. Zijn huidige marktwaarde wordt door Transfermarkt geschat op 8,5 miljoen euro. Toch denkt De Mos dat de 22-jarige middenvelder voor een veel lager bedrag op te halen is in Friesland. "Ik denk dat je niet te hoog in de boom moet gaan zitten", zegt hij tegen Omrop Fryslân. "Ik denk aan een bedrag tussen de twee en de vijf miljoen euro. Als je vier miljoen krijgt en het kan nog wat oplopen door verkoopbonussen, bijvoorbeeld door het halen van Champions League of hij wordt international, dan is dat een prima bedrag."

De Mos zegt zijn twijfels te hebben of Veerman klaar is voor een stap hogerop. "Bij Heerenveen is hij onomstreden en kan hij het zich permitteren om twee wedstrijden achter elkaar geen bal te raken. Bij Ajax, Feyenoord en PSV worden er eisen gesteld. De tijd van mogen is voorbij, dan moet er van alles. Ik weet niet of hij aankan wat er in de top gevraagd wordt", aldus De Mos, die niet twijfelt aan de voetballende kwaliteiten van Veerman. "Het mentale gedeelte blijft voor mij de grote vraag."

"Maar hoe sterk is zijn koppie? Hij is niet opgeleid bij een topclub en komt wat dat betreft uit een beschermde wereld", vervolgt De Mos. "Bij Ajax, PSV en Feyenoord is dat anders. Jongens als Gravenberch en Gakpo zijn van jongs af gewend met druk om te gaan. Ik weet niet of Veerman de harde wetten van de kleedkamer wel aankan." De Mos denkt dat Veerman er goed aan doet om in Nederland te blijven. "En dan zeg ik PSV, maar dat komt ook omdat Roger Schmidt heeft gezegd dat hij gecharmeerd is van Veerman. En je kan beter hebben dat de trainer van je gecharmeerd is, dan de technisch directeur."

De Mos benadrukt dat het in de top draait om winnen. Hij zag Veerman zichzelf ontwikkelen bij Heerenveen, al wist hij volgens De Mos in de grote wedstrijden niet uit te blinken. "Behalve voor de competitie tegen Ajax, toen vond ik hem wel erg goed. Hij moet meer zijn stempel drukken en er elke week staan. Bij Ajax en PSV worden de plekken op de training verdeeld, daar moet je het laten zien. Dat vraagt een omschakeling in de bovenkamer."

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
14
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
13
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties