Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos doet opvallende suggestie: 'Ik maak hem vaak mee bij Ziggo Sport'

Laatste update:

De Mos kijkt niet raar op van het vertrek van Koeman bij Oranje. "Dat is heel normaal, want hij heeft clausule in zijn contract. Als Barcelona zou komen, kon hij vertrekken", aldus De Mos tegenover de regionale zender. "Je weet dat dit kan gebeuren. Dit is de voetballerij ten voeten uit. Hij heeft zich met Nederland gekwalificeerd voor het EK, er is twijfel of de Nations League gespeeld gaat worden en of het EK er wel gaat komen vanwege het coronavirus. Dus op dit moment is het wel te rechtvaardigen voor Koeman."

De Mos heeft wel een idee bij wie de KNVB moet aankloppen. "Het moet iemand zijn die de jongens kan prikkelen, waar iedereen tegenopkijkt", stelt hij. "Deze jongens hebben Ruud Gullit al meegemaakt onder leiding van Advocaat. Gullit is een goede coach, daar ben ik van overtuigd. Ik maak hem vaak mee bij Ziggo Sport, hij heeft een goede kijk op het spelletje. Ik zou een duo Gullit en Seedorf wel zien zitten. Dat lijkt me een leuk koppel." Clarence Seedorf zit zonder club sinds zijn vertrek bij Kameroen, waar hij een duo vormde met Patrick Kluivert.

Ruud Gullit en Clarence Seedorf zouden een goed duo vormen bij Oranje

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
14
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
29
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties