Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos gaat na succesvolle voorspelling over PSV en Ajax voor twee op een rij

Laatste update:

De voormalig trainer van onder meer Ajax, PSV en Vitesse is van mening dat de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij geheel terecht heeft gewonnen afgelopen weekend. "Ze maakten Ajax zwak door de constante druk naar voren toe pertinent goed uit te voeren. Mensen denken vaak dat je een wedstrijd op het bord kunt winnen, maar je bent altijd afhankelijk van de uitvoering, die was zondagmiddag perfect bij PSV."

De Amsterdammers kunnen na de pijnlijke nederlaag dan ook rekenen op louter kritiek van de voormalig oefenmeester. "Ajax liet zich gewoon naar de slachtbank voeren. Ik vind het net een leger zonder munitie. Daar zit gewoon niks meer in." Na de bekerfinale staat voor Ajax een ontmoeting met nummer vier van de ranglijst AZ op het programma. "Ze moeten oppassen dat ze niet vierde worden. Ze zullen echt moeten winnen van AZ volgende speelronde", aldus De Mos.

Ondanks het feit dat De Mos Ajax een leger zonder munitie noemt, moet PSV toch waken voor verslapping. "Je moet op elke slak zout leggen. Niemand mag verslappen. Ook al klinkt het misschien cliché, geen wedstrijd is hetzelfde en geen helft is hetzelfde. Ajax zal revanche willen nemen. Tegen Feyenoord verloren ze ook in de Eredivisie en iedereen dacht dat Feyenoord ook in de beker van Ajax van zou winnen." Dat gebeurde echter niet. Ajax won met 1-2 in De Kuip en reist zondagmiddag weer af naar Rotterdam voor de finale tegen PSV.

De Mos denkt echter wel dat de Eindhovenaren er met de Dennenappel vandoor zullen gaan. "Het wordt 1-0 voor PSV zonder verlenging." Toch mag, zelfs wanneer zijn voorspelling wederom uitkomt, PSV niet spreken van een geslaagd seizoen. "PSV hoort voor de titel te gaan. Ze mogen zich niet blijven verschuilen achter de verkoop van Cody Gakpo en Noni Madueke. Er zijn punten verloren tegen FC Emmen, sc Cambuur en FC Groningen. Dat mag niet gebeuren."

Meer nieuws

Brighton mengt zich in de strijd om handtekening Crysencio Summerville
0
'Franse promovendus Auxerre in gesprek met bij Ajax vertrekkende Ar'Jany Martha'
7
Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
27
NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
9
Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
18
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
58

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties