Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos hekelt hype in praatprogramma's: 'Hij hing tegen Oranje aan'

Laatste update:

De Mos snapt weinig van de opstelling van PSV tegen ADO Den Haag (2-2) van afgelopen zaterdag. "Als je Denzel Dumfries en Mohamed Ihattaren door blessures of griep of wat dan ook niet wil gebruiken, neem ze dan ook niet mee. En ga ze dan niet inbrengen om de boel alsnog te repareren", verklaart de trainer in ruste in zijn analyse voor het Eindhovens Dagblad. De Mos zet tevens vraagtekens bij de basisplaats van Timo Baumgartl in Den Haag. "Je hebt ook een structureel probleem met Baumgartl. Ondanks die tien miljoen euro is het gewoon een hele slechte verdediger. Tactisch gewoon heel zwak."

Hugo Borst: 'Het is echt belachelijk wat Roger Schmidt deed tegen ADO'

De columnist snapt niets van de keuzes van Roger Schmidt bij PSV.Lees artikel

In de optiek van De Mos heeft PSV ook de nodige problemen op het middenveld. "Het begint een hype te worden en in de praatprogramma's praten ze elkaar allemaal na. Maar ik heb een andere formule. Pablo Rosario hing weer tegen het Nederlands elftal aan en Ibrahima Sangaré was een beest op het middenveld. Daar moesten veel Hollandse spelers een voorbeeld aan nemen, met de bal veroveren", vervolgt de voormalig PSV-coach zijn kritische bijdrage. De Mos constateert dat de formatie van Schmidt er duidelijk zwakker op wordt als Mario Götze en Cody Gakpo ontbreken. "Daar heeft het duidelijk mee te maken. Als je die twee op de plaats zet van Yorbe Vertessen en Mauro Júnior, dan krijg je een totaal ander beeld van het elftal."

De Mos was lange tijd 'vol verwachting en vertrouwen' over Schmidt, die in het verleden indruk maakte bij onder meer Red Bull Salzburg en Bayer Leverkusen. Van het veelgeprezen Vollgass Fussball is echter weinig sprake van PSV dit seizoen. "PSV loopt gewoon een beetje te wandelen. Er zit ook totaal geen emotie in bij de spelers, wat ik ook bepalend vind. Ik ben zeer teleurgesteld in Schmidt, en ook in de spelers", zo besluit de analist zijn relaas.

Denk jij dat Pablo Rosario klaar is voor Oranje?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties