Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos: 'Het is het beste als hij deze zomer terugkeert naar PSV'

Laatste update:

"Het is het beste als hij deze zomer, na zijn deelname aan het WK, terugkeert naar PSV", benadrukt De Mos. "Opnieuw spelen in een omgeving die hij al kent zal ervoor zorgen dat hij weer een goed seizoen zal draaien. Clubs met interesse zullen vervolgens een goed bod uitbrengen. Als hij echter naar een andere club gaat, kan dat wel eens verkeerd gaan uitpakken, en zal hij misschien zelfs geblesseerd raken."

Meer: PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

"Als ik Lozano was, zou ik drie jaar bij PSV blijven. Op die manier speelt hij honderd duels in de Eredivisie en dan kan hij wel de overstap naar Spanje of Engeland maken." Lozano werd de afgelopen maanden in verband gebracht met onder meer Barcelona, Juventus en het Everton van Marcel Brands. Eerstgenoemde club had al contact met de vader van Lozano om over een eventuele overstap te praten. "Barcelona heeft ons benaderd, maar op dit moment is er nog niets duidelijk", claimde Lozano senior.

Lozano werd vorig jaar voor acht miljoen euro overgenomen van het Mexicaanse Pachuca. Aangezien die club wel een fors doorverkooppercentage heeft bedongen, willen de Eindhovenaren een flinke transfersom ontvangen. De 22-jarige Lozano, die in zijn debuutseizoen bij PSV tot negentien treffers en elf assists kwam, ligt nog tot medio 2023 vast in het Philips Stadion.

Denk jij dat Hirving Lozano volgend seizoen nog voor PSV speelt?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
30
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
36
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
38
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties