Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos: 'Hij kan een betere uitgave van De Vrij en Vlaar worden'

Laatste update:

In een interview met de NOS wordt De Mos, die al enige tijd zonder club zit, gevraagd naar het niveau van de Eredivisie in vergelijking met andere competities in Europa. Hij stipt aan dat het bij menig voetballer in de Nederlandse competitie ontbreekt aan duelkracht: velen worden omver geblazen tegen internationale tegenstanders. De Mos denkt dat er te weinig op wordt getraind bij de clubs.

"Alle trainingsvormen zijn gericht op passen en trappen. Dat begint al in de jeugd, altijd hetzelfde. Ander voorbeeld: koppen. Als je ziet hoe slecht er wordt gekopt in de Eredivisie. Van koppen gaat het haar in de war, dat doen ze niet meer zo graag. Maar bij een corner tegen moet je wel koppen", licht De Mos toe in het gesprek. Hij zegt echter ook dat er altijd weer nieuwe namen opstaan, die het tegendeel bewijzen.

"Sven van Beek stak er bij Feyenoord tegen Besiktas met kop en schouders bovenuit. Een nieuwe groeibriljant, kan een betere uitgave van Stefan de Vrij en Ron Vlaar worden. Ik had weinig tijd nodig om dat te zien. Ballen over veertig meter op de stropdas, niet één keer, maar vijf keer gezien. Heel positief", aldus De Mos.

Heb jij hoge verwachtingen van Sven van Beek?

Meer nieuws

Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
0
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
17
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
22
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties