Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos: 'Hij zou naast Malen wel eens de grootste 'transfer' kunnen zijn'

Laatste update:

De Mos heeft komend seizoen ook hoge verwachtingen van Donyell Malen. De Oranje-international raakte vorig seizoen zwaar geblesseerd aan zijn knie in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (3-1). Na een kruisbandblessure is hij weer op de weg terug. "Als je zo vaak in het zestienmetergebied gaat zijn, zoals Schmidt belooft te doen, is Malen natuurlijk van enorme waarde", zegt De Mos in De Telegraaf. "Hij heeft een neusje voor de goal en bijna alles wat hij daarbinnen aanraakt, is een goal. Dat is lang het gemis van PSV geweest."

De Mos hoopt dat Malen fit blijft en geen terugval krijgt. "Een terugslag als deze kan twee kanten opgaan. Of je raakt achterop, of je wordt nóg beter dan je al was", weet de ex-trainer van onder meer Ajax en KV Mechelen. "Zijn grote voorbeeld daarin moet Ruud van Nistelrooy zijn. Hij heeft zelf zware knieblessures meegemaakt en daarna zijn totale pakket verbeterd. Van zijn bovenlichaam, tot onder. Hij is daarna geëxplodeerd bij Manchester United en Real Madrid."

Volgens De Mos gaat PSV onder Schmidt in een 4-4-2-systeem spelen. Daarin kan Malen volgens hem van grote waarde zijn. "In mijn logica speelt dan het hele elftal in dienst van de twee voorop, dat deed ik ook in mijn tijd bij PSV met Luc Nilis en Ronaldo. Maxi Romero zou naast Malen wel eens de grootste 'transfer' kunnen zijn in dat opzicht. Wat vaststaat, is dat we een heel ander PSV gaan zien dan het PSV van de laatste jaren."

Op welke positie eindigt PSV komend seizoen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties