Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos hoopt dat PSV niet tot actie overgaat: 'Voorzichtig zijn met middelmaat'

Laatste update:

De 47-voudig international van België is in gesprek met algemeen directeur Marcel Brands en heeft aangeven open te staan voor een transfer naar Eindhoven. De Mos ziet de komst van Hazard niet per se zitten. "Dat was een jongen die in de subtop van België (bij Zulte Waregem, red.) furore maakte", begint de analist. "Anderlecht wilde hem in die periode halen, maar dat is toen niet doorgegaan. Later is hij naar Dortmund gegaan. Het is er alleen nooit uitgekomen. Ik denk dat je voorzichtig moet zijn met middelmaat. Steek die centen nou in topspelers, of blijf er met je handen vanaf", adviseert De Mos de clubleiding van PSV.

Waar de oud-trainer van de Eindhovenaren dus niet overtuigd is van Hazard, is hij dat wel van aanwinst Fábio Silva. "Ik ken hem van Anderlecht en heb een paar wedstrijden van hem live gezien. In het begin was het ongelooflijk wat voor goede voeten hij had. Je ziet dat het een jongen is die honger heeft. Hij is voorlopig 'mislukt' bij Wolverhampton Wanderers, maar hij wil natuurlijk ook een keer revanche nemen. Daar moet je gebruik van maken en daarom moet je hem ook de kans geven om te spelen. Ik denk dat hij een grote aanwinst kan worden voor de laatste helft van de competitie voor PSV."

De Mos zag PSV midweeks verliezen van FC Emmen (1-0), maar in het weekend weer orde op zaken stellen door te winnen van Go Ahead Eagles (2-0). "Je hebt weer gezien dat het een fout is geweest om Joey Veerman zo lang niet te laten spelen", zegt de analist over de reserverol van de middenvelder. "Dat is een jongen met creativiteit. Ik denk ook dat Veerman, maar vooral Xavi Simons, straks het gevoel hebben met Silva. Dat is een echte voetballer namelijk. Als je daar contact mee kan maken, dan ga je een hele goede aan Silva krijgen. Hazard is meer een dienende speler. Ik ben niet zo zeker van Hazard", is De Mos duidelijk.

Meer nieuws

Brian Brobbey weet waarin hij volgend seizoen bij Ajax moet verbeteren
0
FC Dordrecht weet overwicht tegen FC Emmen niet om te zetten in zege
4
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - Deportivo Alavés
0
Real Madrid is al bezig met seizoen 2025/26 en richt pijlen op twee toptargets
9
NEC neemt afscheid van kind van de club dat alle wedstrijden speelde in 2024
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties