Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos is lyrisch en tipt PSV: 'Ik zou niet twijfelen als dat betaalbaar is'

Laatste update:

Rik Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad, noemt Madueke een 'openbaring' en ook De Mos is enthousiast. "Een jongen die speelt vanaf rechts, komt met zijn linkerbeen naar binnen toe en is creatief", aldus de oud-trainer tegenover de krant. De Mos erkent dat Madueke zondag tegen VVV-Venlo zomaar in de spits kan beginnen.

Transferprofiel - Ricardo Rodriguez

"Je hebt weinig mogelijkheden. Steven Bergwijn heeft een spierblessure, Donyell Malen zit in Amerika voor een operatie en Kostas Mitroglou is ook nog geblesseerd. Dan is dat zeker een optie." De analist weet dat PSV op zoek is naar een nieuwe linksback en de voormalig coach ziet in Thomas Ouwejan van AZ wel een goede optie. "Dat kan je zeker proberen."

"Het is een jongen die verleden jaar nog in de belangstelling stond van veel clubs. Hij werd zelfs genoemd als kandidaat voor Oranje, want hij speelde heel goed. Nu is hij door Owen Wijndal, een jongere speler, verdrongen. Maar dat zou zeker voor mij een optie zijn. Hij is gewoon een goede, betrouwbare verdediger. Een goed linkerbeen, kan op het middenveld, kan zelfs centraal spelen. Ik zou daar niet over twijfelen als dat betaalbaar is", besluit De Mos.

Max Huiberts, technisch directeur van AZ, liet tegenover het Noordhollands Dagblad echter al weten dat een winterse transfer is uitgesloten voor Ouwejan. "Ik heb echt wel met hem te doen, ik snap heel goed dat zijn situatie niet fijn is. Thomas heeft twee jaar fantastisch voor ons gepresteerd en ik vind hem nu nog steeds een heel belangrijke waarde voor onze selectie, al zal hij dat zelf anders zien."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties