Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos juicht transfer PSV toe: 'Een ideale schoonzoon wordt geen boefje'

Laatste update:

De vijfvoudig Oranje-international levert PSV naar verluidt minimaal dertien miljoen euro op, een bedrag dat via diverse bonussen nog kan oplopen tot vijftien miljoen euro. PSV heeft Pröpper mede verkocht om een gat van vijf miljoen euro in de begroting te dichten, aangezien de club is uitgespeeld in Europa. Een goede keus, vindt De Mos. "PSV heeft een goede zet gedaan door Pröpper te verkopen", zegt De Mos in gesprek met Omroep Brabant.

"Van het financiële probleem ben je dan verlost. Sportief is het ook een goede zaak", vervolgt de voormalig coach van onder meer Ajax, KV Mechelen, Anderlecht en PSV. "Van een ideale schoonzoon kun je nooit een boefje maken", doelt De Mos op de leidersrol die de 25-jarige Pröpper kreeg toebedeeld na het vertrek van routiniers Andrés Guardado en Hectór Moreno naar het buitenland.

Zenit Sint-Petersburg had afgelopen winter ook serieuze interesse in de middenvelder, maar PSV wilde destijds niet meewerken aan een transfer. "Als hij naar Zenit Sint-Petersburg was gegaan, was ik ook al blij geweest. Hij vertrekt nu op een beter moment, want hij maakt de weg vrij voor Dante Rigo en Bart Ramselaar. In deze tijden moet je creatief zijn. Marco van Ginkel, Ramselaar, Rigo en Jorrit Hendrix moeten het maar met elkaar uitvechten", aldus De Mos.

Ben je het eens met Aad de Mos?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
24
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties