Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos legt verbanden en noemt één specifieke nieuwe club voor Xavi Simons

Laatste update:

De toekomst van Simons is al wekenlang onderwerp van gesprek. Paris Saint-Germain kan de twintigjarige spelmaker middels een clausule voor twaalf miljoen euro terughalen en zou dat graag willen, maar het is nog niet duidelijk of Simons dat zelf ook wil. Nu voegt De Mos een nieuw hoofdstuk toe aan het verhaal. "Zijn zaakwaarnemerswissel geeft aan dat hij zoekende is", begint de analist zijn verhaal in een video-item van het Eindhovens Dagblad. "Misschien denkt hij wel aan Arsenal. Zijn nieuwe zaakwaarnemers hebben daar veel contacten."

Volgens De Mos staat het buiten kijk dat PSV er alles aan moet doen om Simons, die afgelopen zondag weer belangrijk was voor zijn team door de late winnende treffer te maken tegen Fortuna Sittard (2-1), te behouden. "Ik hoop dat Earnest Stewart (de technisch directeur van PSV, red.) het voor elkaar krijgt om Simons hier in Eindhoven te houden. Dat moet prioriteit nummer één zijn voor PSV en dus moeten er snel stappen worden ondernomen."

De twintigjarige Simons werd door PSV transfervrij overgenomen van PSG en dat zal de Eindhovenaren zeker niet spijten. Dit seizoen was de Oranje-international met negentien treffers en twaalf assists in 46 officiële wedstrijden voor de Eindhovenaren een zeer belangrijke pion voor trainer Ruud van Nistelrooij. Daar Simons nu voor vijf jaar vastligt bij PSV en alleen zijn voormalige werkgever uit Parijs hem voor twaalf miljoen euro kan wegplukken, schat het gerenommeerde Transfermarkt zijn transferwaarde nu in op dertig miljoen euro.

Meer nieuws

Gullit: 'Als Ancelotti hetzelfde zou doen bij Ajax, wordt het grote paniek'
3
'FC Barcelona weet welke twee spelers de voorhoede beter kunnen maken'
8
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
14
Superfan PSV heeft geen hoge pet op van Simons, maar wel van Memphis
24
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
7
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties