Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos looft 'gouden' Ajax-trio: 'De Hollanders zijn bang voor hun haar'

Laatste update:

"Er zit Zuid-Amerikaans gif in", zegt De Mos in gesprek met Voetbal International. Hij stelt dat het duo waarschijnlijk niet intact zal blijven op het middenveld. "Te statisch. Daar zit geen dynamiek in, maar dat gaat automatisch anders worden als Donny van de Beek er weer bij is. Dan zal er eentje moeten wijken en krijgen ze weer een ander gezicht natuurlijk."

In the Zone | Tadic: 'Het is altijd lastig, want deze ploeg verdedigt met elf man'

Toch is De Mos lovend over de instelling van Alvarez, Martinez en ook Nicolás Tagliafico. "Ze gebruiken de ellebogen, zijn sterk in de duels en laten zich niet intimideren door grote spelers. Als je de eerste goal eens goed bekijkt, de vrije trap van Hakim Ziyech: dan gaan de drie Zuid-Amerikanen voor goud. De Hollandse jongens staan te kijken en zijn bang dat hun haar in de war raakt. Maar onze vrienden Álvarez, Martínez en Tagliafico gaan voor goud en duiken erin met ziel en zaligheid."

De Mos is blij dat Daley Blind weer in de verdediging is geposteerd door trainer Erik ten Hag. "De wijzigingen achterin hebben meer opgeleverd dan de wijzigingen in het midden", vervolgt de analist. "Blind is daar een vastigheidje, dat geeft vertrouwen. En Sergiño Dest is in potentie veel beter dan Noussair Mazraoui. Dat is een versterking als rechtsback voor Ajax."

Ben jij het eens met Aad de Mos?

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Lijnders kan na naderend vertrek bij Liverpool weer aan de slag als hoofdtrainer
4
Hulshoff stopt door Slot als assistent bij Oranje; Koeman vindt direct vervanger
17
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
10
Nieuwe kandidaat voor Ronald Koeman en Nederland? 'Je hoopt er stiekem toch op'
12
Ajax op hoofdlijnen akkoord met nieuwe trainer Francesco Farioli
69

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties