Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos: 'Met hem erbij heb je een beter evenwicht dan met Hendrix'

Laatste update:

"Hem wil ik echt een jaar op de positie van controlerende middenvelder zien. Hij is sterk, gaat voorop in de strijd en is redelijk nauwkeurig in zijn passing", vertelt De Mos aan de NOS. De oud-trainer hoopt dat Rosario dit seizoen meer kansen gaat krijgen en ziet voor de jongeling een belangrijke rol weggelegd op het middenveld van de koploper.

"Van Bommel moet de juiste balans gaan vinden. Erick Gutiérrez gaat natuurlijk spelen, maar het zou me niet verbazen als Rosario naast hem komt te staan. Met hem als rechtspoot heb je een beter evenwicht bij de linksbenigen Gutiérrez en Gastón Pereiro dan met Jorrit Hendrix, die ook linksbenig is", vervolgt De Mos zijn verhaal.

Voor Dante Rigo ziet de voormalige trainer van onder meer PSV voorlopig een minder aansprekende rol weggelegd. De Mos denkt dat de middenvelder te lang in de Keuken Kampioen Divisie heeft gespeeld en daardoor vooralsnog de handelingssnelheid mist om aan te haken in de Eredivisie. Rigo zou daarnaast te bescheiden zijn om zijn plek op te eisen: "Ik denk dat dat zijn bottleneck gaat worden dit seizoen. Hij zal de concurrentiestrijd op het middenveld voorlopig verliezen. Misschien, als het middenveld dan staat, zou hij in de winterstop verhuurd kunnen worden."

Vind jij dat Pablo Rosario een basisplaats moet krijgen bij PSV?

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorig seizoen naar Manchester United wilde halen
0
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
3
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
8
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
23

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties