Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos noemt vier man van PSV: 'Die kunnen het ver schoppen'

Laatste update:

"Ik denk dat Steven Bergwijn, Kenneth Paal en ook Ramon Pascal Lundqvist en die Italiaanse spits, (Gianluca, red.) Scamacca het ver kunnen schoppen", geeft de oud-coach van PSV aan in gesprek met PSV TV. "Maar je bent altijd afhankelijk van hoe ze zich verder ontwikkelen en of ze de voetjes op de grond kunnen houden. Dat ze zich niet gek laten maken door makelaars", benadrukt De Mos.

Scamacca maakte dit seizoen zijn debuut bij Jong PSV in de Jupiler League en mocht twee keer meedoen als invaller; Lundqvist kreeg al geregeld een basisplaats bij het beloftenelftal. Paal is op het middenveld een vaste waarde bij de Eindhovense talenten en krijgt later dit seizoen misschien ook een kans in het eerste, terwijl Bergwijn al wat verder is. Phillip Cocu liet hem in het kampioensseizoen debuteren en gebruikte de flankspeler dit seizoen al vijf keer in de Eredivisie.

Denk jij dat PSV de beschikking heeft over voldoende talenten?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
10
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
59
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties