Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos vernietigend over 'kansloze missie': 'Het heeft iets van een sekte'

Laatste update:

"Ik zeg het al vanaf dag één: een kansloze missie. Heel dat project Kompany. Een coach bén je niet, dat word je door vlieguren te maken: bij de jeugd, de beloften... Kompany denkt dat hij als coach geboren is en zomaar het genie Guardiola kan imiteren", zegt De Mos in gesprek met Het Nieuwsblad. De oefenmeester in ruste noemt het een fout van Anderlecht-eigenaar Marc Couke om de 'revival' op te hangen aan Kompany. Hij stelt dat iedereen Kompany inmiddels blind moet volgen.

Kompany: 'Realistisch dat ik meedoe aan het EK'

"Het heeft iets van een sekte en dat is niet gezond. Daarom zou ik, met alle respect, afscheid nemen van Kompany", gaat de analist verder. Kompany speelde tot dusver zes officiële wedstrijden, maar kampt de voorbije tijd met een blessure. "De eerste balaanname is fout, makkelijke kansen worden de nek omgewrongen... Dat zijn basis­beginselen die een coach moet bijbrengen. Als je nu niet ingrijpt, sta je over drie weken misschien laatste. Ik zou ook afscheid nemen van Kompany als speler. Hij heeft die hele club in de ban en is een belemmering."

Jan Boskamp, zelf in het verleden trainer van Paars-Wit, ziet een andere oplossing en denkt dat Anderlecht in januari de transfermarkt op moet. "Als je wil stijgen, zit er niks anders op. Ik zie een gebrek aan kwaliteit", zegt Boskamp, die opmerkt dat er teveel druk op de jeugd wordt gelegd bij Anderlecht. "Vooral voorin moet er wat bij: niet één, maar twee of drie aanvallers. En achterin heb je geen deftige rechts- of linksback, dus dat is ook nodig. Dan zwijg ik nog over het centrum van de verdediging, waar Kompany met twee huurlingen speelt. Toch niet normaal voor Anderlecht?"

Ben jij het met Aad de Mos eens?

Meer nieuws

VZ Kort: Nani zegt Turkije al na één seizoen gedag
77
'Ajax en PSV zetten in op komst van Ivoriaans toptalent Malick Yalcouyé'
0
Vermeulen zaait twijfel over Ajax-kandidaat Farioli; X wijst analist terecht
11
Rooney uit ongekende beschuldiging richting geblesseerde spelers van Man United
27
Arsenal-icoon richt zich in titelstrijd op Tottenham en doet enorme belofte
29
Groot beveiligingslek: grappenmaker weet spelersbus Man United binnen te sluipen
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties