Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos vlakt één opponent van Ajax uit: 'Veel problemen met de eigenaar'

Laatste update:

"Het is ook leuk om Jasper Cillessen met Valencia in de Johan Cruijff Arena te zien", stelt Van der Sar die mikt op overwintering in de Champions League. "We moeten laten zien wat we vorig jaar geleerd hebben. We hebben als ambitie dat we terug willen naar de Europese top. Dat hebben we afgelopen seizoen redelijk gedaan. Nu is het tijd voor een vervolgstap met nieuwe spelers die de gaten moeten opvullen die anderen hebben achtergelaten.

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

Aad de Mos ziet op zijn beurt kansen voor Ajax. "Ajax is de beste ploeg van de vier", claimt de trainer in ruste via sociale media. "Ik denk dat Ajax samen met Chelsea doorgaat. Valencia is zwak begonnen aan het seizoen. Ze hebben pas één punt en zijn niet meer de ploeg van vorig jaar. Ze hebben veel problemen met de eigenaar."

"Lille is een goede ploeg, maar ze zijn hun topscorer kwijtgeraakt aan Arsenal", verwijst De Mos naar Nicolás Pépé. "Ik denk zeker dat Ajax gaat overwinteren. Het is een fantastische loting. We krijgen zes mooie wedstrijden. En voor de supporters is het interessant om naar die mooie steden te gaan." De eerste speelronde van de Champions League is op 17 en 18 september. De finale wordt op 30 mei volgend jaar gehouden in het Atatürk Olympisch Stadion in Istanbul.

Denk jij dat Ajax in de Champions League overwintert?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties