Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'

Laatste update:

"Met de kans dat Hans Kraay mij weer niet goed begrijpt. Ik heb het nooit gehad over de vele wedstrijden, ik heb het altijd over de zwaarte van de wedstrijden gehad. In combinatie met de vele wedstrijden uiteraard", zei Slot vrijdag op de persconferentie voorafgaand aan de topper tegen PSV van zondag.

Meer: Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie | Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld

"Maar ik heb niet de illusie dat iemand dat van mij wil horen. Dus ja, wij zijn een topclub en ja, wij zijn gewend aan een bepaald programma. Nee, we hebben nog nooit zo'n zware fase gehad als de afgelopen zes, zeven weken, waarin we constant dubbele programma's hadden. Met doordeweeks de meest zware tegenstanders die we konden krijgen", aldus Slot.

De Mos


"In de kleine wedstrijden heeft Feyenoord niet thuisgegeven", aldus De Mos na het aanhoren van Slot. "Tegen FC Groningen niet en tegen RKC Waalwijk hebben ze met 11 tegen 10 85 minuten moeten wachten. Dus ze hebben twee zware wedstrijden gehad. Dat is PSV voor de beker en AS Roma."

"Dus wat dat betreft... Maar ze lopen achter hem aan en schrijven alles op wat hij zegt", uit De Mos vervolgens zijn verbazing over de manier waarop de sportpers omgaat met Slot. "Ik geloof er niet in." Presentator Milan van Dongen wil direct weten of de voormalig coach dat echt meent.

"Ja, vind ik wel. Alles wat Slot zegt, wordt klakkeloos opgeschreven. En hij kan altijd zijn verhaal vertellen, zonder dat er kritische vragen zijn. Hij kan het goed beargumenteren, maar dat kunnen wij ook", zo benadrukt de analist.

Kraay


"Je mag iemand heel erg goed vinden, maar dan mag je ook weleens kritisch zijn", voegt Hans Kraay junior daaraan toe. "Ik begrijp hem heel vaak, want het is een hele goede trainer. Maar als je iemand een goede trainer vindt, hoef je het niet altijd met hem eens te zijn."

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
11
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties