Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Mos vreest voor mislukking bij PSV: 'Misschien is hij onvoldoende schoffie'

Laatste update:

"Aan de bal is het een speler die echt veel in huis heeft", deelt De Mos vrijdag een compliment uit aan Rigo in een interview met het Eindhovens Dagblad. "Het was prima dat hij nóg een keer verhuurd werd, want op zijn leeftijd moet je spelen. Maar ADO had meestal de bal niet en er was disbalans in het elftal. Daardoor kon Rigo nooit in zijn sterkte komen. Nu is er een vrachtwagen spelers gehaald en kwam hij helemaal niet meer aan bod." Rigo kwam uteindelijk tot twaalf optredens in het shirt van ADO. Eerder in zijn loopbaan werd hij verhuurd aan Sparta Rotterdam.

PSV ziet middenvelder na mislukte huurperiode terugkeren

De Eindhovense club ziet een verhuurperiode voortijdig ten einde komen.Lees artikel

"Misschien is hij onvoldoende schoffie om te bikkelen", kijkt De Mos met een kritische blik naar de kwaliteiten van Rigo. "Maar het hoeft nog niet voorbij te zijn. Het kan zijn dat hij een laatbloeier is, maar dan wordt het wel tijd dat hij gaat leveren. In Nederland wordt er al behoorlijk wat van je verwacht als je 21 of 22 bent. Het is een van de vele spelers waarvan we dachten dat hij de top zou halen, maar het is er nog niet uitgekomen. Qua techniek heeft hij het in zich, maar ook de handelingssnelheid is niet mee omhoog gegaan", zo geeft de trainer in ruste mee aan Rigo, wiens contract bij PSV nog een kleine anderhalf jaar doorloopt.

Rigo trainde al op veertienjarige leeftijd mee met de A-selectie van PSV, dat hem in augustus 2016 bij Jong PSV liet debuteren in het betaald voetbal. Toenmalig trainer Phillip Cocu gaf de middenvelder een jaar later zijn eerste speelminuten in de hoofdmacht. Daarna volgden nog slechts acht duels, waarna werd besloten om Rigo elders ervaring te laten opdoen. De komende tijd mag hij zich bewijzen tegenover Peter Uneken, de trainer van Jong PSV.

Zie jij Dante Rigo ooit nog doorbreken bij PSV?

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
10
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
21
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
20
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
25
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties