Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos ziet in Veerman Arsenal-speler en voorspelt wat hij PSV gaat opleveren

Laatste update:

"Die ballen tussen de linies keihard en met zoveel gevoel inspelen", begeleidt Kraay junior beelden van Veermans optreden tegen AZ. "Hij ziet dingen iets eerder dan heel veel andere middenvelders."

Tafelgast Diego Biseswar haakt daarop in met een kanttekening. "Ik vond wel dat AZ Veerman wel alle vrijheid gaf. Het leek wel alsof hij in de speeltuin aan het spelen was, met zijn kinderen. Er werd nooit druk op hem gezet. Als je iets korter op hem zit, dan heeft hij een veel moeilijkere avond. Maar gisteren mocht hij alles bepalen."

Sonny Silooy, tevens aangeschoven, is het eens met Biseswar. "Het is een topwedstrijd en dan verwacht je van de spelers van AZ dat ze erbovenop zitten, want ze hebben natuurlijk nog een kans om op de ranglijst te stijgen. Maar ja, dat hebben ze gewoon laten lopen."

Ook De Mos kraakt de instelling van de spelers en vindt ook dat interim-trainer Maarten Martens het nodige te verwijten valt. De Alkmaarders werden doordeweeks, voor het debacle tegen PSV, ook al ongelofelijk afgestraft door Heracles Almelo (5-0).

"Het zijn allemaal ideale schoonzonen op het veld, geen tackle, niets. Je kan als AZ, met alle respect voor die trainer, niet thuiskomen met tien tegengoals in drie dagen. Dan moet je als trainer gaan nadenken: wat ben ik aan het doen op die bank."

"Ik ben verliefd op Malik Tillman en Joey Veerman", antwoordt De Mos vervolgens op de vraag welke Eredivisie-speler hij als eerst zou kopen. "Veerman", hakt de analyticus uiteindelijk de knoop door.

"Wat hij waard is nu? Die zit in de veertig miljoen-klasse. Hij kan zo bij Arsenal mee", stelt De Mos. "Dat voetbal van Arsenal is hem op het lijf geschreven. Kleine ruimte, steekballetjes geven, traptechniek. Zoals Mikel Arteta wil spelen, daarin is hij geweldig."

Joshua Zirkzee


Als de clubnaam Arsenal genoemd wordt, erkent Kraay junior dat hij graag een andere Nederlander naar Arsenal ziet vertrekken. "Joshua Zirkzee draait een fantastisch seizoen bij Bologna", begint de analyticus.

"Hij wordt gelinkt aan Juventus en wil zelf het liefst naar AC Milan, maar de berichten uit Engeland zeggen dat Arsenal hem heel graag wil hebben. Ik vind hem zo'n mooie Arsenal-speler. Arsenal speelt alles over de grond en Zirkzee is daar zó goed. Ik zou zo hopen dat hij naar Arsenal gaat", besluit Kraay junior.

Meer nieuws

Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
16
Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
7
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
34
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties