Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos ziet potentiële international bij PSV: 'Hij gaat aankloppen bij Koeman'

Laatste update:

"Dat is een goede speler, een jongen voor de toekomst bij PSV. Hij zal ook zeker zijn weg vinden. Ik weet niet of hij de absolute top gaat halen, maar hij zal na het EK zeker aankloppen bij Ronald Koeman", vertelt de voormalig trainer van PSV aan het Eindhovens Dagblad. De Mos constateert dat Gakpo niet alleen zelf doelpunten kan maken: "Hij heeft scorend vermogen en kan met de bal ook anderen in stelling brengen, dat hebben we gezien tegen Ajax met Donyell Malen."

"Het is een hele talentvolle speler waar PSV nog veel plezier aan gaat beleven. Een sierlijke speler, met een mooie lengte en een goede traptechniek." Gakpo is een van de spelers bij PSV die in de afgelopen weken nieuw elan lijkt te hebben gevonden en De Mos ziet dat de Eindhovenaren zich weer voorzichtig beginnen te herstellen van de dramatische periode die daarvoor kwam.

"Je ziet dat iedereen wat rustiger aan de bal is. Die omzetting met Ryan Thomas heeft Ernest Faber goed gedaan, dat klikt met Sam Lammers. Dan heb je Ricardo Rodríguez die, hoe raar het ook klinkt, een rustpunt aan de bal is als linksback", vervolgt hij zijn verhaal. Met het oog op de kraker tegen Feyenoord van zondag merkt hij echter ook een aantal minpunten op: "Het enige waar ik me nog steeds zorgen over maak is die keeper (Lars Unnerstall, red.) en ook Daniel Schwaab. Dat blijft zich maar herhalen en dat moet tegen Feyenoord echt anders."

Denk jij dat Cody Gakpo het gaat schoppen tot Oranje-international?

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
9
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
32
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
18
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties