Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hélène Hendriks bevestigt geruchten over haar relatie

Laatste update:

Dat Hélène Hendriks een relatie heeft, is al enige tijd bekend. Maar veel meer informatie had het grote publiek niet. Daar komt langzaam verandering in. Zo meldde het juicekanaal RealityFBI eind februari al dat de 43-jarige presentatrice een relatie zou hebben met de 65-jarige Frans Vinju, iemand die ze kent uit de hockeywereld.

Die relatie bevestigt Hendriks nu tegenover Weekend. "Ik heb nooit bewust geheimzinnig gedaan over mijn liefdesleven. Maar als je iemand thuis hebt die niet in de schijnwerpers wil, moet je dat respecteren. Vandaar dat ik er nooit iets over zeg en er nooit iets over plaats op Instagram", legt ze uit.

Toen de geruchten de kop opstaken dat Hendriks een relatie met Vinju zou hebben, ging er ook een foto van hem rond. "Wat ik zo grappig vond, is dat die foto zogenaamd recent was. Maar die was van elf jaar geleden. Het geeft ook niet dat het nu bekend is, daar doe ik niet moeilijk over, want het was geen groot geheim. Echt niet", aldus Hendriks.

Op de vraag of Hendriks het leeftijdsverschil van 22 jaar met Vinju een probleem vindt, is ze duidelijk. "Nee, want dan was ik al van hem af gegaan, toch?"


Beelden van Frans Vinju uit een YouTube-video die in 2015 werd gepubliceerd.

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

Voormalig supertalent vertrekt roemloos door de achterdeur bij Tottenham Hotspur
4
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
18
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
26
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties