Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ricky van Wolfswinkel krijgt direct na vraag verslaggeefster ESPN brok in keel

Laatste update:

Na afloop van de wedstrijd gaat Van Wolfswinkel uitgeput op het veld liggen en besluit verslaggeefster Sanne van Dongen zijn houding te spiegelen voor de camera van ESPN. "Dit is heerlijk, echt heerlijk", benadrukt de spits van Twente.

"Wat we allemaal hebben opgebouwd in deze drie jaar komt nu samen. Niks is makkelijk geweest in die tijd. Het was gewoon keihard werken, keihard knokken. Het is niet altijd goed, maar we staan er altijd voor elkaar."

Ricky van Wolfswinkel viert zijn treffer in tranen.

Van Wolfswinkel was erg belangrijk voor Twente, want in de tachtigste speelminuut benutte hij de strafschop die zijn team aan een plek in de derde voorronde van de Champions League hielp. Hij vierde het doelpunt met zijn partner en huilende zoon.

"Voor mij was het een heel speciaal moment vandaag, moet ik zeggen", geeft de aanvaller aan terwijl hij een brok in zijn keel krijgt. "Belangrijke mensen waren hier aanwezig voor mij. En daar wil ik het graag bij houden."

"Het komt vandaag allemaal gewoon heel mooi samen. Ik zit ook te kijken naar Bram van Polen, die volgens mij een geweldige middag heeft. Iedereen blij. We hebben er zo lang voor gestreden en we kwamen van heel ver."

"Dit is gewoon een bekroning voor Twente. We kijken uit naar het Champions League-voetbal. We zijn trots dat we Europees voetbal hebben gehaald. Of we klaar zijn voor de Champions League weet je nooit. Misschien zijn het maar twee wedstrijden, maar we moeten er volop van genieten", aldus Van Wolfswinkel.

Meer nieuws

Braziliaans toptalent vertrekt voor 30 miljoen euro naar de Premier League
0
Bayern wil Leverkusen beroven van sterkhouder en bereikt persoonlijk akkoord
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Toptalent bereikt geen akkoord met Ajax en staat voor transfer naar PSV'
29
Manchester United en Ten Hag laten droom van Alejandro Garnacho uiteenspatten
6
'Erik ten Hag moet vrezen voor vertrek van Manchester United-captain Fernandes'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties