Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Nederlands sprekende keepers die wij benaderden konden of wilden niet'

Laatste update:

De coach geeft echter ruiterlijk toe dat hij afgelopen zomer niet bepaald stond te springen om de komst van Seda. "Onze voorkeur ging uit naar een Nederlander, maar de Nederlandse of Nederlands sprekende keepers die wij benaderden wilden niet of konden niet. Dan houdt het op", zegt hij in Voetbal International. De club probeerde het onder meer bij Jasper Cillessen, Eloy Room en Gábor Babos.

Niet alleen tussen de palen blinkt Seda uit, ook buiten het veld houdt hij er andere hobby's op na dan de meeste van zijn collega's. Seda zegt na zijn carrière boer te willen worden. "Ik ben vast van plan om te leren melken. En zelf wol te scheren bij schapen. Nee, niet uit commercieel oogpunt. Geld interesseert me niet", stelt hij. "Boer worden na mijn carrière, ja, dan zou ik echt volmaakt gelukkig zijn."

Meer nieuws

Heftig nieuws: Maleisisch international op intensive care na aanval met zuur
2
VZ Kort: Na Barkas en Toornstra behoudt FC Utrecht nóg een vaste waarde
77
Virgil van Dijk strijdt met 7 andere Premier League-sterren om felbegeerde titel
14
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
17
Serieuze aantijging van Bayern richting grensrechter: 'Dit is moedwillig'
94
The Athletic weet met welke club Marco Reus al heeft gesproken over transfer
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties