Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De oerkreet van Overmars in Epe was nog net niet in Kiev te horen'

Laatste update:

"Ajax had meestal de bal dinsdag in Kiev, in de miljoenenjacht naar de Champions League. Ajax was rustig en voetbalde met de ontspanning en flair van een training in het Vondelpark. Alleen ontbrak het gif, de onverbiddelijkheid in de afronding, tot een gemiste strafschop toe", zo schrijft journalist Willem Vissers, die erop wijst dat Ten Hag in het nog jonge seizoen 'een swingend, makkelijk combinerend elftal' geformeerd' heeft.

Wanneer was Ajax voor het laatst zó dominant in een Europese uitwedstrijd? #dynaja #dinaja #ajax #020 #championsleague #amsterdam #ucl #ajaxamsterdam

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"Hij is daartoe ook in staat gesteld door de clubleiding, die fors investeerde met het aantrekken van onder anderen de routiniers Daley Blind en Dusan Tadic. De resultaten hebben rust en zelfvertrouwen gebracht in de selectie, met de plaatsing voor de Champions League als beloning." De plaatsing voor de groepsfase maakte heel wat los bij de fans van Ajax in Kiev, zo memoreert het Algemeen Dagblad het moment na het allerlaatste fluitsignaal. "En toen was het plots stil in het imposante Olimpiejsky Stadion van Kiev. Alleen uit één hoekje met Ajax-fans klonk hartstochtelijk gejuich. Precies de emotie die spelers, trainers en directie van Ajax ook voelden. De hunkering is eindelijk ten einde."

"Op dat ene mooie seizoen in de Europa League na speelde Ajax de afgelopen jaren een bijrolletje in Europa. Maar nu is de recordkampioen van Nederland dus terug bij de elite van voetballend Europa." Het dagblad omschrijft het succes van Ajax als 'vooral een sportieve revanche voor het afgelopen seizoen, waarin Ajax sinds mensenheugenis niet in de groepsfase van een Europees toernooi actief was'. "Het is bovendien een enorme steun in de rug van trainer Erik ten Hag, die met de kwalificatie een topprestatie levert."

"Ajax is met de borst vooruit de Champions League binnengewandeld", zo schrijft De Telegraaf. "Door de trotse toetreding tot het miljoenenbal, die essentieel is voor de ontwikkeling van de jongelingen en zorgt voor de broodnodige Nederlandse punten op de UEFA-ranking, maakt de club een financiële klapper."

"De aanwezige Ajax-directieleden vierden na de puike voorstelling samen met de naar Oekraïne gereisde commissarissen en bestuursraadleden hun feestje op de tribune van het Olimpiejsky-stadio. En de oerkreet van Marc Overmars in Epe was nog net niet in Kiev te horen", zo luidt de tekst van journalist Mike Verweij. "Ajax speelde een dijk van een wedstrijd. En dít was waarom de directie dit seizoen vroegtijdig en bijna zonder rem de portemonnee trok."

"Van Ajax kan heel vaak veel gezegd worden, dat gemakzucht nooit ver weg is vooral, maar op de Europese campagne is in dit prille seizoen vooralsnog weinig tot niets aan te merken. Dinsdagavond kon een mooie bekroning worden bejubeld", zo luidt de visie van Trouw. "Ja, op een hoger niveau, in de groepsfase, wordt meer slagkracht vereist, en meer van wat Ajax niet altijd even goed deed, of kon doen. Maar dat de spelers er mogen leren, is mooi, voor Ajax en voor Nederland."

Meer nieuws

Perez: 'Ik snap he-le-maal niets van dit Feyenoord-moment. Ik zou kwaad worden'
4
'Hansi Flick sprak met Bayern München en wil terugkeren onder twee voorwaarden'
3
Galatasaray kan volgende week tegen rivaal Fenerbahçe kampioen worden
21
Juventus met schaamrood op de kaken na erbarmelijke pot tegen hekkensluiter
3
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Toulouse
1
Live meepraten in de Serie A: Atalanta - AS Roma
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties