Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De onderhandelingen tussen Ajax, Ziyech en Chelsea zitten 'muurvast'

Laatste update:

Ajax is bereid ver te gaan voor Ziyech en had goede hoop na de gesprekken die de Marokkaanse stilist voerde met Klaas-Jan Huntelaar. Hij gaf daarin te kennen dat een terugkeer naar Ajax voor hem zeker tot de mogelijkheden behoorde en dus poogden de Amsterdammers een huurdeal te realiseren. Daarin zouden zij de helft van het salaris van Ziyech voor hun rekening nemen en zou er ook nog een huursom betaald worden. Chelsea en de spelmaker zelf zien een dergelijke constructie echter niet zitten.

The Blues willen Ziyech alleen verkopen en hopen een transfersom op te strijken die in de buurt komt van de 44 miljoen euro die in de zomer van 2020 nog aan Ajax werd overgemaakt. Ziyech is daarnaast bang voor het scenario dat hij na één seizoen bij Ajax weer terug moet naar Stamford Bridge en daar wederom op een zijspoor belandt. De Marokkaans international gaat liever voor zekerheid en heeft Ajax dus gevraagd om hem definitief over te nemen.

De beleidsbepalers in de Johan Cruijff ArenA doen dat liever niet. Zij vinden een transfersom van rond de veertig miljoen euro veel te veel en vrezen ook dat, gezien het huidige salaris van Ziyech bij Chelsea, er nooit een persoonlijk akkoord met de spelmaker kan worden bereikt. Er wordt nu overlegd of er gezocht gaat worden naar een goedkoper alternatief, of er toch moet worden nagedacht over het halen van Ziyech of dat Antony in Amsterdam gehouden moet worden.

Meer nieuws

Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
1
Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
1
'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'
16
UEFA maakt bekend welke artiest optreedt voor aftrap Champions League-finale
10
Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties