Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De opdracht om NAC in de Eredivisie te houden is veel te moeilijk voor hem'

Laatste update:

NAC-directeur Justin Goetzee zei eerder deze vrijdag nog dat Eric Hellemons niet hoeft te vrezen voor zijn baan, maar Mossou denkt dat de coach niet de juiste man is voor NAC. "NAC heeft behoefte aan een ervaren trainer", zegt de analist bij Omroep Brabant. "Ik snap nog altijd niet waarom de club na het ontslag van Nebojsa Gudelj voor een onervaren coach heeft gekozen. Ik heb het een beetje te doen met Eric."

"De opdracht om NAC voor de Eredivisie te behouden is veel te moeilijk voor Hellemons", meent Mossou. "Een ervaren man is wat NAC nu nodig heeft. Iemand die rust brengt en die al eens eerder voor zo'n opdracht heeft gestaan." NAC staat momenteel voorlaatste en speelt zondag thuis tegen Feyenoord.

-
NAC Breda moet voor een nieuwe coach kiezen

Meer nieuws

Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
0
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
9
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
54
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties