Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De ophef rondom Kluivert heeft er niets mee te maken'

Laatste update:

"Ik ben heel benieuwd of Kluivert een volgende stap gaat maken en of dat een stap is die hij ook echt nodig heeft. Die ophef heeft er niets mee te maken dat ik hem niet heb opgeroepen in ieder geval", aldus Koeman, die Kluivert niet selecteerde voor de komende oefenwedstrijden tegen Slowakije (31 mei) en Italië (4 juni).

Kluivert maakte deel uit van de voorselectie, maar viel net als onder anderen Guus Til af. Luuk de Jong en Steven Bergwijn van PSV ontbreken vanwege blessureleed. "Ik wilde eigenlijk Bergwijn oproepen in plaats van Kluivert, maar Bergwijn raakte geblesseerd. Eljero Elia spookte ook door mijn hoofd en die wil ik ook graag aan het werk zien."

"Justin en Til zijn er nu niet bij, maar gaan met Jong Oranje weer belangrijke wedstrijden spelen. Zij blijven gewoon in beeld. Tijdens de Nations Cup wil ik een redelijk vaste groep hebben, al wisselen er door vormverschijnselen natuurlijk altijd wel wat dingen", zo wordt Koeman geciteerd door het weekblad.

Zou jij Justin Kluivert hebben opgeroepen?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties