Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De overeenkomsten tussen Marcel Keizer en Ancelotti zijn levensgroot'

Laatste update:

Driessen wijst erop dat Bayern München, dat donderdag afscheid nam van Carlo Ancelotti, voor het huidige Ajax de voorbeeldclub is. "Dat belooft weinig goeds voor trainer Marcel Keizer als het zondag fout afloopt met Ajax bij Heerenveen. De overeenkomsten tussen Keizer en Ancelotti, tussen Ajax en Bayern zijn levensgroot met de totale mislukte Europese campagne van Ajax, het vaak kwetsbare spel, de magere competitieresultaten, terwijl spelers als Ziyech, Dolberg en Schöne niet de indruk wekken voor Keizer door het vuur te gaan."

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

Volgens de chef voetbal van het dagblad is het maar de vraag of Keizer het juiste gereedschap heeft gekregen van de clubleiding van Ajax, na het vertrek van Davy Klaassen, Bertrand Traoré en Davinson Sánchez. "Het is een gotspe dat Keizer voor de linksachterpositie ten einde raad een beroep moet doen op de tweemaal afgeschreven Mitchell Dijks", zo vertelt hij in zijn column in De Telegraaf, terwijl miljoenenaankopen als David Neres, Luis Orejuela en Maximilian Wöber niet eens invielen in het laatste competitieduel met Vitesse (1-2).

Driessen zet veel vraagtekens bij de structuur van het Technisch Hart, nog los van hun keuze voor Keizer als opvolger van Peter Bosz. "Maar wie roept wie tot de orde? Algemeen directeur Edwin van der Sar beoordeelt Van der Sar als voorzitter van het technisch hart. Dennis Bergkamp evalueert als lid van het technisch hart de assistent-trainer Bergkamp. Vervolgens beoordeelt Keizers assistent Bergkamp als lid van het technisch hart hoofdtrainer Keizer."

-
Marcel Keizer is een goede coach voor Ajax

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
113
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties