Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De penaltytesten van Van Gaal: 'Ik kreeg er vijf tegen en stopte er niet één'

Laatste update:

Van Gaal is op zoek naar een penaltykiller om in zijn WK-selectie op te kunnen nemen. Door de verhoging van het aantal toegestane selectiespelers van 23 naar 26, heeft de bondscoach ook de mogelijkheid om een extra doelman mee te nemen en dat kan dus ook Scherpen worden. De Drent, die geen onderdeel uitmaakte van de spelersgroep voor de Nations League-duels met Polen en België, mocht zich laten zien tijdens de testen.

"Ik heb contact gehad met Frans Hoek", vertelt Scherpen tegenover RTV Drenthe over zijn uitnodiging. "Hij heeft me van tevoren al ingelicht, dus ik wist ervan. Ik ben erheen gegaan en heb mijn best gedaan. Het was sowieso een bijzondere ervaring om eens mee te maken en we gaan wel zien wat de uitkomst zal zijn. Voor de training deden we bepaalde ActionType-oefeningen, om te peilen hoe mensen zijn. Daarna gingen we die strafschoppen doen en dat was het wel."

Over de resultaten van de testen van Van Gaal en Hoek hoorde de goalie van Vitesse, die maandag met Phillip Cocu een nieuwe trainer kreeg, nog niets. "Als het goed is, zijn ze nu bezig met het verwerken van de uitslagen. Ik zal er ongetwijfeld nog wel wat van gaan horen en laten we hopen dat er iets moois uitkomt. Of ik ook nog wat strafschoppen gestopt heb? Nee, van de vijf heb ik er niet één tegengehouden, haha!"

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
1
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
6
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
16
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
3
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
187
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties