Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De plek is nu van Rooney, Van Persie moet wachten op zijn beurt'

Laatste update:

"Ik denk niet dat hij in de basis begint", laat Carragher weten aan Sky Sports. "Manchester United lijkt het systeem op orde te hebben met Wayne Rooney in de punt van de aanval. De plek is nu van Rooney, ondanks dat Van Persie een geweldige relatie heeft met Van Gaal."

"Na het WK heeft het een tijd gekost voordat Van Persie terugkeerde in de ploeg. Het is een lastig seizoen voor hem met al die blessures. Bij Arsenal had hij ook al veel last van blessures, maar in zijn eerste jaar bij Manchester United ging het goed. Sindsdien is het niet meer hetzelfde geweest. Als Van Gaal met één diepe spits speelt is dat Rooney, dan moet Van Persie wachten op zijn beurt", besluit Carragher.

-
Robin van Persie moet, als hij fit is, altijd een basisplaats krijgen

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties