Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De positie maakt mij niet uit, alles is beter dan de bank van Feyenoord'

Laatste update:

"Ik voel me sterk en ben blij dat mensen al enthousiast zijn, maar ik kan nog veel meer. Ik wil niet klagen omdat ik op de bank zit", legt hij uit aan het Algemeen Dagblad. "Feyenoord heeft al geweldige middenvelders. Ik moet het de trainer steeds moeilijker gaan maken." Amrabat is op meerdere posities inzetbaar en hoopt hier ook zijn voordeel uit te kunnen trekken.

"Dit team heeft een missie en daar wil ik mijn rol in spelen. Op welke positie maakt mij niet uit, alles beter dan de bank. En als de trainer inderdaad anders wil spelen tegen Excelsior: ik sta klaar", sluit hij af. Trainer Giovanni van Bronckhorst wil vanwege het spelen op kunstgras zondag mogelijk met een andere basiself aantreden.

Denk jij dat Sofyan Amrabat dit seizoen een basisplaats gaat veroveren bij Feyenoord?

Meer nieuws

Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
2
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
3
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
3
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
5
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
1
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties